نهال شلیل مغان زودرس

پیش فروش

جهت پیش خرید انواع نهال و برخورداری از تخفیفات ویژه با کارشناسان نهالستان در تماس باشید.

ارسال سفارش

انتظار می رود در صورتی که اقدام به پیش خرید نکرده باشید سفارش شما ظرف ۱ تا ۷ روز از انبار ما خارج شود.

ضمانت نهال

با اینکه مطمئن هستیم نیازی به این مورد نخواهد بود اما در صورتی که نهال در حالت اولیه و بدون آسیب باشد تا ۷۲ ساعت امکان بازگشت نهال وجود دارد.

توضیحات

نهال شلیل زودرس مغان، که از نژادهای بومی چین است، به دلیل سازگاری بالا با شرایط مختلف آب و هوایی ایران، به یکی از پرکشت‌ترین انواع شلیل در کشور تبدیل شده است. این نهال در دو نوع زودرس و دیررس موجود است که تفاوت اصلی آن‌ها در زمان برداشت میوه است.

باغدارانی که به دنبال سودآوری هستند، به کاشت این نهال علاقه‌مندند، زیرا نهال شلیل زودرس مغان علاوه بر بازدهی بالا، میوه‌هایی درشت و خوشمزه تولید می‌کند که تا دو ماه در انبار قابل نگهداری هستند و هم برای مصرف تازه و هم برای تهیه کمپوت مناسبند.

مشخصات نهال شلیل زودرس مغان

شلیل مغان با میوه‌هایی درشت و گرد، پوستی با رنگ‌های قرمز، زرد و نارنجی دارد که ظاهری زیبا به آن بخشیده است. گوشت میوه زردرنگ و هسته‌ای جدا دارد. این ویژگی‌ها باعث شده تا شلیل زودرس مغان در بازار بسیار محبوب و پرفروش باشد.

هر میوه شلیل زودرس مغان وزنی حدودی بین ۸۰ تا ۱۲۰ گرم دارد و به طور متوسط، هر ۸ تا ۱۲ میوه، یک کیلوگرم وزن دارند. این نهال‌ها ارتفاع کمی دارند و حداکثر به ۵ متر می‌رسند، که این امر برداشت محصول را آسان‌تر و کم‌هزینه‌تر می‌کند.

نکات کاشت نهال شلیل زودرس مغان

نهال شلیل زودرس مغان نیاز به ۴۰۰ تا ۱۰۰۰ ساعت سرمایی با دمای زیر ۷ درجه سانتی‌گراد دارد. پس از تأمین این نیاز، نهال برای رشد و شکوفه‌زنی آماده می‌شود و از خواب زمستانی بیدار می‌شود. زمان گلدهی بسته به شرایط آب و هوایی منطقه کاشت متغیر است، اما معمولاً در اواخر فروردین ماه رخ می‌دهد.

این نهال در برابر دماهای بسیار سرد تا ۲۰ درجه زیر صفر مقاوم است، اما باید توجه داشت که کاهش دما باید به تدریج باشد تا به درخت آسیبی وارد نشود. نهال شلیل مغان در برابر سرمای بهاره تا ۳ درجه زیر صفر مقاومت ندارد و آسیب می‌بیند.

خاک‌های شنی و سبک با زهکشی مناسب برای کاشت این نهال ایده‌آل هستند، در حالی که خاک‌های سنگین توصیه نمی‌شوند. خاک باید تهویه مناسب داشته باشد و آب را به خوبی عبور دهد.

فاصله کاشت

فاصله مناسب بین نهال‌های شلیل زودرس مغان باید ۳ * ۳ متر باشد تا نهالستان دارای نظم و زیبایی باشد و عملیات داشت و برداشت آسان‌تر شود.

آبیاری

نهال شلیل زودرس مغان نسبت به خشکی حساس است و باید هفته‌ای ۱۰ لیتر آبیاری شود. برای آبیاری هر درخت به ۲.۵ تا ۷.۵ متر مکعب آب سالانه نیاز است، که این میزان بسته به روش آبیاری و میزان بارندگی تغییر می‌کند.

باردهی

محصول نهال شلیل زودرس مغان از سال چهارم کاشت قابل برداشت است و میوه‌ها در اواخر خرداد می‌رسند. پس از رسیدن به بلوغ، درختان دارای باردهی بسیار بالایی خواهند بود.

جزئیات محصول

برای اطلاع از جزئیات بیشتر توصیه ما به شما این است که با کارشناسان نهالستان باغ گستر به صورت رایگان گفتگو کنید تا با توجه به شرایط و آب و هوای شهر و محل کاشت نهال های مناسب را به شما پیشنهاد دهند.

نوع نهال نهال های پیوندی به دو دسته نهال های پیوندی پایه بذری و نهال های پیوندی پایه رویشی تقسیم بندی می شوند. نهال های پایه بذری نهال هایی هستند که پایه استفاده شده در آنها ناشی از جوانه زنی بذر یک گیاه است. در حالی که در نهال های پایه رویشی این پایه از روش های رویشی نظیر کشت بافت گیاهی، قلمه و یا سایر روش ها تولید شده است.

زمان‌ گلدهی

دیر گل

نظرات مشتریان

0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “نهال شلیل مغان زودرس”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نهالستان باغ گستر آذربایجان (نهال قنبری)

نهالستان قنبری یکی از قدیمی‌ترین و معتبرترین نهالستان‌های کشور است که از سال ۱۳۴۸ فعالیت خود را آغاز کرده است. این نهالستان تا سال ۱۳۸۷ با استفاده از روش‌های سنتی و دستی، نهال‌هایی از انواع میوه‌های محلی و خارجی را پرورش می‌داد. اما از آن پس، با توجه به پیشرفت‌های علمی و فنی در زمینه نهال‌پروری، نهالستان قنبری با همکاری سازمان کشاورزی و رعایت استانداردهای بین‌المللی، خدمات خود را با نام موسسه باغ گستر آذربایجان ارائه می‌دهد. این موسسه با استفاده از روش‌های نوین نظیر کشت بافت، کشت درون شیشه‌ای، و کشت بدون خاک، توانسته است نهال‌هایی با کیفیت بالا، مقاومت زیاد، و عملکرد برتر را تولید کند. نهالستان قنبری با بیش از ۵۰ سال سابقه و تجربه در این عرصه، توانسته است هزاران نهال مرغوب و متنوع از جمله سیب، گلابی، آلو، هلو، زردآلو، شلیل، گیلاس، آنار، انجیر، بادام، گردو، پسته و خرما را به بازار عرضه کند.